Old English Bulldog van 5 jaar (herplaatser) | Baasjes zoeken 'n hond... | Berichten

Avatar
Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken
Forum bereik


MatchForumoptiesMinimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens
De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
Old English Bulldog van 5 jaar (herplaatser)
26 oktober 2011
09:58
Avatar
Gast
Guests

Hallo allen!

Met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt om onze 5, bijna 6 jaar oude Old English Bulldog reu Ozzy weg te moeten doen. Bij mij is begin dit jaar vastgesteld dat ik allergisch ben voor honden en mijn dochtertje is hievoor nog in onderzoek. Wij zitten momenteel allebei aan de astma medicijnen en aan de anti-allergie medicatie. Eerst dachten we Oz te kunnen behouden bij het gebruik van alleen anti-allergie medicatie. De situatie is door het verergeren van onze klachten (hevige benauwdheid etc) onhoudbaar geworden.

Omdat wij erg veel houden van Ozzy willen wij natuurlijk het beste voor hem. Ozzy is een goed opgevoede, gesocialiseerde Old English Bulldog met een stamboom (ARFE). Hij heeft al zijn entingen etc. gehad. Hij is gek op kinderen en kan heel goed met andere honden, ook reuen. Hij heeft een volgzaam karakter en is alles behalve dominant. Hij is goed afgericht en heeft in huis altijd een vaste plaats. Het is van nature een hond die erg gesteld is op zijn baas en gezin en wil dan ook hier altijd deel van uit maken. Ondanks zijn grootte zou hij het liefst de hele dag op schoot liggen.
Het is een sterke, middelgrote hond en weegt ongeveer 40 kilo. Zijn vachtkleur is white brindle (wit met overwegend grijs en cappuccino) en hij heeft een zwart masker. Ozzy is geboren op 25 november 2005. Wij zijn zijn eerste eigenaars en hebben hem met een leeftijd van 13 weken bij de fokker gekocht. Ozzy kan heel goed alleen zijn (in zijn bench) maar is gewend dat er altijd iemand thuis is voor hem. Wij willen dan ook niet dat hij terecht komt bij mensen die hem de hele dag alleen laten. Voor hem vragen wij een symbolisch bedrag omdat, als wij hem gratis aanbieden hij ook zo weer van de hand wordt gedaan.

Welk gezin is op zoek naar een onwijs lieve, goed opgevoede Bulldog van 5 jaar?

Graag eerst contact opnemen via sproetje00@hotmail.com (foto's van Oz op verzoek)

1 februari 2012
18:57
Avatar
Gast
Guests
Forum tijdzone: Europe/Amsterdam
Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 21395
Nu on-line: Hondenforum
Gast(en) 21394
Nu op deze pagina: Hondenforum
21394 Gast(en)
Top-schrijvers:
Anonymous: 5792
Doggiewomen: 3186
Doggiewoman: 2638
akita: 2290
bubbels: 1638
daanentous: 1557
angel: 1494
aimee: 1228
granny: 1158
dox ar us: 1053
Gebruikers statistieken:
Gasten: 6
Leden: 20791
Moderators: 0
Beheerders: 1
Forum stat.:
Groepen: 7
Forums: 78
Onderwerpen: 22268
Berichten: 157725
Nieuwste leden:
Hondenforum, Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers
Administratoren: Hondenforum: 0