boxer pup weet niet van ophouden | Gedrag | Berichten

Avatar

Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —
— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
boxer pup weet niet van ophouden
3 augustus 2004
11:05
Avatar
tatiana
Member
Members
Forumberichten: 8
Lid sinds:
3 augustus 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Mijn boxer Mus van 12 weken is een lekker fel beestje met veel energie. Hij is lief, is gek op aandacht en luistert over het algemeen heel goed.

alleen heeft hij af en toe buien [Beeld niet gevonden] waar ik wanhopig van wordt.
Dit gebeurt altijd buiten als hij aan het spelen is. hij blaft en rent rondjes om mijn voeten, bijt in mijn enkels en in mijn kuiten (niet in mijn broek, blote benen!!!) Als ik dan boos word en hem beet pak gaat hij verschrikkelijk grommen alsof hij gek is. Wat moet ik doen als hij zich zo gedraagt, boos worden? negeren kan niet want we zijn op straat dan. Moet ik hem maar niet meer loslaten? Dan gaat hij liggen en is hij niet vooruit te krijgen als ik hem dan oppak gromt hij weer zo en bijt en krabt in mijn gezicht en nek.
wie kan mij helpen!!!
iedereen zegt dat is nou eenmaal zo met boxers maar dit is echt niet normaal

3 augustus 2004
11:34
Avatar
akita
Lid
Members
Forumberichten: 2290
Lid sinds:
9 maart 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

nou ben ik niet mee eens dat nou een maal zo is met boxers dat is een beetje onzin hoor <!– sWink –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt="Wink” title=”Wink” /><!– sWink –> ik denk wel dat de pup over jou de baas wilt spelen en de rangorde aan het testen is.. als ik jou was zou ik hem inderdaad niet los doen ik weet daty is lastig dan loopt hij waarschijnlijk niet. lok hem dan desnoods mee met een koekje of iets wat hij heel leuk vind en beloon hem als hij wel een stap zet aan de riem.. als hij dan nog niet loopt neem je hem gewoon weer mee naar binnen en probeert en 10 minuten later weer en kijken of hij dan wel mee loopt zo krijgt je hond niet zijn zin en jij word niet latig gevallen door dat gehap dat gehap moet je hem echt afleren want dat doet hij dan ook als hij groot is en dat willen we niet als hij hebt zeg heel hard nee zo dat hij er van schrikt of doe je hand over zijn snuit en zeg nee of foei.

[Beeld niet gevonden]

5 augustus 2004
09:12
Avatar
devil2003
Member
Members
Forumberichten: 20
Lid sinds:
13 juli 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

dat bijten en grommen als je heb waarschuwd herken ik wel. devil deed dat oik rond die leeftijd. wij deden m dan echt bij kop en kont pakken en zn bench inzwiepen en dan echt negeren . buiten gebeurde t ok weleens en dan deed ik m bij zn nekvel pakken op de grond leggen en net zolang op zn rug laten liggen totdat ie zich helemaal overgaf. dat heeft wel s 20 minuten geduurd voordat ie zn staart en poten slap hield. kij goed uit en ga desnoods naar een gedragscursus want als je dit niet goed behandels gaat t mis. JIJ BEN DE BAAS!!!! devil is nu een echt goedzak, maar als ie in verkeerde handen was gevallen had je er een moord machine van kunnen maken, gelukkig is t nu een super hond die echt heel erg leif is voor alles en iedereen en hij is zelfs onderdanig aan mn kinderen ( 7 en 10) nogmaals lat je ff goed informeren en doe dat zo snel mogelijk, dan is het het snelste afgeleerd. succes en ben ook erg benieuwd. o.ja. vergeet niet de dingen die die goed doet overdreven te belonen dan is duidelijk wat ie wel en niet mag.

10 augustus 2004
12:03
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Ik wil even een opmerking maken over de reactie van Devil. Als je je hond straft ‘zwiep’ hem nooit de bench in. De bench moet namelijk een veilige en leuke plek zijn voor je hond en je mag hem nooit voor straf daarin sturen. Dan kan het gebeuren dat je hond het niet meer als zijn leuke veilige plek ziet en dus ook gaan weigeren de bench in te gaan.
Wel kan je, bijv. een hoek in huis met een kleed oid, als zijn plaats betitelen en hem dan voor straf naar zijn plaats sturen. De bench blijft dan leuk.

14 augustus 2004
13:18
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Ik heb ook een boxer en hij is 7maanden oud. Het is een echt schatje maar kan soms zijn kuren hebben. Als wij slapen dan is hij braaf maar als we opstaan begint hij. Hij bijt alles kapot wat hij maar tegenkomt! Van schoenen tot chocomelk toe. Wat kan ik doen om hem dat af te leren? Wie kan mij raad geven want ik en mijn vriend proberen alles maar het lukt niet. Dan heb ik nog een vraag: hoe kan ik hem leren om met mijn poes overeen te komen? [Beeld niet gevonden]

14 augustus 2004
13:24
Avatar
akita
Lid
Members
Forumberichten: 2290
Lid sinds:
9 maart 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

bijkbaar zoek jou hond aandacht door te slopen dat moet je hem afleren hoor probeer eens met heel hard nee te roepen of gooi een bos sleutels naast hem neer zodat hij schrikt als hij aan het slopen is. maar wel zo dat je hond niet ziet dat jij het doet. als hij baldadig is zou je hem ook ff af kunnen koelen in de bench heeft hij maar pech een bench is soms echt een uitkomst [Beeld niet gevonden] [Beeld niet gevonden]

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 185

Nu on-line:
20 Gast(en)

Nu op deze pagina:
1 Gast(en)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 5

Leden: 20754

Moderators: 0

Beheerders: 1

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 39

Onderwerpen: 11131

Berichten: 78860

Nieuwste leden:

Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers, Rene2563

Administratoren: Titatovenaar: 0