Cursus met garantie!! | Gehoorzaamheid | Berichten

Avatar

Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —
— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
Dit onderwerp is gesloten No permission to create posts
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
Cursus met garantie!!
19 juli 2007
19:55
Avatar
Gast
Guests

Met mijn Duitse herder had ik al meerder cursussen gevolgd. Zelfs voor de meeste geslaagd. Naar sommige commando´s luisterde hij wel, maar als ik hem moest terugroepen als er een kat aan de overkant liep of een hert in het bos, dan was het mis. Ook was hij naar andere honden soms zeer agressief. Ik ben een andere oplossing gaan zoeken en die heb ik gevonden bij http://www.esmero.nl Toen ik de site las, had ik in eerste instantie zeker mijn twijfels en dacht dat deze cursus ook niks voor mij en mijn hond zou zijn. Na een telefonisch gesprek had ik een heel goed gevoel en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan!! Mijn hond heeft nog nooit zo goed geluisterd, ik heb hem helemaal onder controle. En mijn hond lijkt nog vrolijker dan voorheen. Waarschijnlijk omdat we nu beide ontspannend kunnen wandelen.

Groetjes Larissa

20 juli 2007
08:20
Avatar
Gast
Guests

Geef iemand die niks van zn hond begrijpt een tt in handen

[Beeld niet gevonden] zo iets als een klein kind wat net kan lopen alleen op de snelweg zetten en zeggen aan de kant blijven lopen he...

[Beeld niet gevonden] zich eens gaan verdiepen in de hond kost natuurlijk tijd knopje drukken gaat baas niet van zweten.Is haast het zelfde als zappen met je t.v maar nu doe je het met een hond.
Ach en als die de vernieling in gaat honden zat....

20 juli 2007
08:22
Avatar
Gast
Guests

[quote="Doggiewomen":1n8ivzrm]Geef iemand die niks van zn hond begrijpt een tt in handen

[Beeld niet gevonden] zo iets als een klein kind wat net kan lopen alleen op de snelweg zetten en zeggen aan de kant blijven lopen he...[/quote:1n8ivzrm]

Die TT halsbanden zijn toch die met elektroshoks of vergis ik me?

20 juli 2007
08:26
Avatar
Gast
Guests

Yep je kan dacht ik tot standje 10 gaan wil je beter effect moet je zijn hals beetje kaal scheren zijn de klappen harder

20 juli 2007
08:26
Avatar
Gast
Guests

Yakkes wat eng

20 juli 2007
08:34
Avatar
Gast
Guests

Mijn vorige chow, Pucky was ook eentje waar er eigenlijk geen pretje aan was om uit te laten. Die trok van begin bij de wandeling tot terug aan huis. Er was altijd wel iets, een kat, een vogel, een andere hond,.... Het was steeds corrigeren en ff stoppen en dan weer door. Maar eerlijk gezegd, heb ik liever een trekkende hond dan dat ik zo een halsband zou gebruikt hebben. Heb jij zelf maar zo gestadig een stroomstoot in uw hals. Ik mag er echt niet aan denken, want ik krijg het er erg benauwd van.

Groetjes

20 juli 2007
09:58
Avatar
Gast
Guests

Hier krijg ik weer zo'n naar gevoel van,omdat sommige mensen niet hhet gedrag van een hond begrijpen grijpen ze vaker naar de tt.

Nou mij niet gezien zo'n tt zal hier nooit in huis komen omdat ik het niet hond vriendelijk vind.

Van mogen ze de TT gewoon verbieden,ga zelf eens met zo'n ding omlopen je wordt er niet vrolijk van

20 juli 2007
19:41
Avatar
Gast
Guests

Ik begrijp het gedrag van mijn hond uitstekend en heb verschillende cursussen gevolgd om met hem verder te komen. Op die cursussen hadden ze het ook alleen maar over snoepjes, maar konden ze verder niks met het gedrag van mijn hond. " het is het karakter mevrouw, niks aan te doen. Roep hem nog maar een keer met een worstje" . Maar als er een kat of hert aankomt, hoeft hij het worstje niet meer! Sommige driften zijn nou eenmaal zo hoog bij sommige pittige honden( dan kan je je nog zo verdiept hebben in je hond....)
Het is belangrijk om een teletak goed te gebruiken en daarom geeft Esmero daar ook cursussen voor. Er komt niet een enorme schok vanaf. Ja, als je hem vol zet misschien wel, maar met een riem kan ik mijn hond ook een corectierukje geven of een enorme ruk en een pak slaag. Nogmaals ; het gaat erom hoe je het gebruikt en het is meer een tinteling. Ja het is een correctie, maar ik vind het veel zieliger als mijn hond wordt doodgereden, omdat hij de straat op rent achter een kat aan. ( zelfs aan het einde van ons bospad is een drukke weg en lopen katten ) Ik vind het ook zieliger als ze een hond laten inslapen, omdat hij een keer een andere hond heeft gebeten. Zo zijn er nog veel meer situaties waarin het een uitkomst kan bieden.
En aan de uitstraling van mijn hond is duidelijk te zien dat het niet zielig is. HIj is super vrolijk. Nog vrolijker dan eerst want nu kan hij tenminste overal los!!

Groetjes Larissa

21 juli 2007
08:10
Avatar
Gast
Guests

ik reageer nog 1 keer op dit onzin marteltuig en dan ga ik niet meer reageren.

Larissa blijkbaar jij weinig weten over honden opvoeden daar jij het hebt over met worst roepen.
Had jij meer ervaring gehad <!-- sWink --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt="Wink" title="Wink" /><!-- sWink --> wist je meer.

<!-- sLaugh --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh" title="Laughing" /><!-- sLaugh --> doe me een plezier doe het ding effe zelf om zet hem effe op hoogste standje geef het kastje aan hondentrainer en zeg jij mag drukken als ik iets fout doe met hond...

<!-- sLaugh --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh" title="Laughing" /><!-- sLaugh --> owww nu zie ik het nut in van papiertje hebben om trainer te zijn

[Beeld niet gevonden] Zouden er al zulke hondenscholen bestaan in nederland waar baas t.t om krijgt?
Natuurlijk beginnen we eerst met een lichte schok...
<!-- sLaugh --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh" title="Laughing" /><!-- sLaugh --> Nee Nee we discrimineren niet ouderen,zwakbegaafden,gehandicapten,buitenlanders iedereen krijgt gelijke behandeling...

23 juli 2007
18:41
Avatar
Gast
Guests

Doggiewomen; blijkbaar jij nog niet alles weten over honden opvoeden als je een teletak een marteltuig noemt. Maar het is natuurlijk wel erg makkelijk om over de personen die een teletak gebruiken te zeggen dat ze geen of te weinig ervaring hebben. Ken je mij zo goed dat je die conclusies kunt trekken?
Ik denk dat het gooien van een rammelblik voor een hond toch wel wat stressvoller is dan een tinteling in de nek. En die angsten die ze daardoor voor harde geluiden krijgen.... ( dit zijn jouw oplossingen?? )
Ik heb de teletak zelf gevoeld en heb me er zeker in verdiept. Misschien moet jij dat ook eens doen.
Ik snap goed dat je niet meer reageert als je geen goede argumenten hebt, maakt niet uit hoor...

Teveel mensen denken bij een teletak aan een stopcontact of de elektrisch stoel. Dit is zo fout!! Tuurlijk moet je er wel goed mee omgaan en je dier moet het begrijpen. Maar het is zeker geen marteltuig als je het goed gebruikt! Het kan voor veel mensen een oplossing zijn en veel hondenlevens redden! Daarom is het goed dat meer mensen zich hier in verdiepen, zodat ze weten waar ze over praten en hoe ze ermee om kunnen gaan.

Dit onderwerp is gesloten No permission to create posts
Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 4324

Nu on-line: Hondenforum
4323 Gast(en)

Nu op deze pagina: Hondenforum
4323 Gast(en)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 6

Leden: 20791

Moderators: 0

Beheerders: 1

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 78

Onderwerpen: 22268

Berichten: 157725

Nieuwste leden:

Hondenforum, Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers

Administratoren: Hondenforum: 0