oppas gevraagd voor hond en kat in Portugal | Gevraagd: | Berichten

Avatar
Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken
Forum bereik


MatchForumoptiesMinimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens
De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
oppas gevraagd voor hond en kat in Portugal
30 september 2012
21:56
Avatar
Cabreira
New Member
Members
Forumberichten: 1
Lid sinds:
29 december 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Beste mensen,
ik heb een schat van een oude hond, type flat coated retreiver, die de ziekte van Cushing heeft en als gevolg daarvan nu ook leverfalen. Voor de Cushing krijgt ze Vetoryl en ook een aantal homeopathische middelen, hiervoor is vrij regelmatig overleg nodig met de homeopathische dierenarts in Nederland, via de mail. Voor het leverfalen krijgt ze Royal Canin Hepatic en moet worden voorkomen dat ze in de vuilnis in het dorp gaat snacken.
Het is de vraag hoe lang ze nog verder wil en kan leven, maar nu is ze ontspannen en opgelucht dat ze na een traumatische periode bij mij mag leven en liefhebben.
Daarom vind ik het vreselijk dat ik zelf in december moet worden geopereerd en daarna een paar maanden zal moeten revalideren in een kliniek.
Wie wil haar in mijn huis in Noord-Portugal verzorgen? Er is ook een leuke kat (langharige Siamees)
Ik wil dit graag met gesloten beurzen doen. Dus gratis verblijf in mijn mooie huis (2 tweepersoons kamers met elk een eigen badkamer) aan de rand van een pittoresk boerendorpje met schitterend uitzicht over de omgeving en talloze wandelmogelijkheden. Een eigen hond meenemen is prima, als die maar gewend is aan katten en ze fatsoenlijk behandelt, want mijn kat gaat zich anders dag en nacht verstoppen in het houthok. Het verblijf is inclusief gebruik van mijn auto (benzine en tol zelf betalen) en ook hoef je niets te betalen voor WiFi, elektra en brandhout. De CV is niet nodig als je de houtkachel gebruikt, dus als je toch de CV wilt gebruiken komen de kosten van het gas voor eigen rekening.
Zodra ik uitbehandeld ben wil ik terugkomen en kan dan nog goed een beetje mantelzorg gebruiken. Mocht dit veel zijn in plaats van een beetje dan kan ik ervoor betalen. Ik kan nu nog niet overzien om hoeveel weken of maanden dat zal gaan.
Ik heb een website, dus als je me mailt om je belangstelling te tonen dan kun je daar op kijken.

Ik ben al aangesloten bij http://www.voor-elkaar.net dus op die site hoef je me niet te attenderen. Ik probeer juist via dit forum nog meer mensen te bereiken die misschien in staat en bereid zijn om dit te doen.

Hoopvolle groeten,
Atie

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam
Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 185
Nu on-line:
Gast(en) 27
Nu op deze pagina:
1 Gast(en)
Top-schrijvers:
Anonymous: 5792
Doggiewomen: 3186
Doggiewoman: 2638
akita: 2290
bubbels: 1638
daanentous: 1557
angel: 1494
aimee: 1228
granny: 1158
dox ar us: 1053
Gebruikers statistieken:
Gasten: 5
Leden: 20754
Moderators: 0
Beheerders: 1
Forum stat.:
Groepen: 7
Forums: 39
Onderwerpen: 11131
Berichten: 78860
Nieuwste leden:
Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers, Rene2563
Administratoren: Titatovenaar: 0