hooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiii | Hallo, mijn naam is... | Berichten

Avatar

Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —
— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
hooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiii
13 december 2002
13:02
Avatar
Gast
Guests

Hoi, ik ben Marjanne, woon in Groningen, ben 23 jaar oud en werk in mijn eigen bedrijfje, een hondenuitlaatservice. Ik heb twee katten, Khanu en Shia, twee zusjes van drie en een half jaar oud, en drie honden.
Als eertse Egan, hij is een ruwarige Jack Russell van 11 maand, op 1 januari wordt hij 1 jaar. Ik wou graag een hond, maar niet zo'n grote omdat we op een flat wonen, dus is het een JR geworden. Nou, je loopt natuurlijk met je pup in het park, en dan ontmoet je andere hondemensen, zo ook een vriendin van mij. Ze heeft twee herders, en daar speelde Egan dan mee. Op een gegeven moment kreeg ze via stichting PAWS een opvanghondje, leuk beestje. Dus dan ga je maar eens op die site kijken, en ja, daar stond Coyo(te), ik was op slag verliefd. Zo kwam Coyo hier dus ook. Coyo is een roemeens straathondje, grijs, met de tekening van een herder, ongeveer 40 cm hoog, staande oren. Toen wij hem kregen was hij helemaal gestresst, angstagressief en heel erg bang. We hebben hem nu een half jaar, en je kent hem niet meer terug, ik zal altijd alert moeten zijn met andere mensen, maar toch is het een verschil van dag en nacht.
Maar.... Marjanne zou Marjanne niet zijn als ze gewoon lekker op alle herplaastingssites zou blijven kijken [Beeld niet gevonden] , we waren eigelijk van plan om volgend zomer een derde hond te nemen, een hollandse herder voor de africhting, maar toen zag ik Ulli (toen nog Elvis), een kruising herder/dobermann, 8 maand oud, een heerlijk beest, en die woont nu ook bij ons. Een drukke boel bij ons dus, maar wel heel gezellig!!!!

20 december 2002
19:02
Avatar
Gast
Guests

Hey Marjanne,

Ook welkom hier!
Leuk al dat beestenspul en dan met name (vind ik) de buitenlandse honden. Het zijn lieve honden, ze hebben alleen een periode nodig om zich aan te passen maar dat is niet zo gek omdat ze met mensen vaak alleen maar negatieve ervaringen hebt gehad. En dan, smelt je, zo lief en aanhankelijk als buitenlandse honden zijn zoals jouw Coyo en Ulli en mijn drie honden.

Maar Marjanne je foto doet het weer niet. Jammer!

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 12521

Nu on-line: Hondenforum
12520 Gast(en)

Nu op deze pagina: Hondenforum
12520 Gast(en)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 6

Leden: 20791

Moderators: 0

Beheerders: 1

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 78

Onderwerpen: 22268

Berichten: 157725

Nieuwste leden:

Hondenforum, Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers

Administratoren: Hondenforum: 0