Binky verteld | Honden & verhalen | Berichten

Avatar
Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken
Forum bereik


MatchForumoptiesMinimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens
De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
Binky verteld
6 maart 2009
12:05
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Hallo ik ben Binky

Ik ben een heidewachtel en geboren op 08-08-1997.
daar ben ik beland bij eigenaars waar ik bijna 12 jaar gewoond heb. Door omstandig heden van de eigenaars moest ik naar een ander huisje.
Ik van niks wetend moest gister 05-03-2009 zo maar met de baas in de auto.
Nu mocht ik wel vaker mee dus voor mij geen probleem, alleen nu ging er een zak voer mee,mijn honden mand met kussen en mijn etensbakje.
en mijn vrouwtje nam afscheid vond ik ook heel raar want normaal gaat dat niet zo.
ik denk wat gaat er nu gebeuren ????

Na bijna anderhalf uur gereden hebben ben ik er achter. Mijn baasje stopte in Almelo bij iemand voor de deur en parkeerde de auto. haalde mij er uit.
en we gingen naar een deur toe en werd opengedaan door een vrouw, ze was heel erg vriendelijk en begroette mij gelijk. En ik stond me toch raar te kijken.
Ik ken haar helemaal niet maar begon wel gelijk te kwispelen. want tot mijn grote verbazing wist zij mijn naam. Ze ging door haar knieën en aaide me heel vrolijk.
daarna ging zij weer staan en gaf mijn baas een hand. En ze stelde haar voor als Natascha. en daarna kreeg ik weer een aai.

We gingen de woonkamer in en daar liepen 2 andere honden. Ze had nog gezegd van beter even buiten doen. maar die man zei heb ik met die herders ook niet gedaan.(hij was een dag bij iemand geweest)
en hield hem vast.Ik zeg van zelf weten ik van meer kans dat het goed gaat als we het even op vreemd terrein doen. Maar ja niet gedaan dus en we gingen naar binnen, en daar zag ik een man.en die hield een hond tegen ze heet Abby. En er liep een creme kleurige hond en zij heet Sjenghi. Die moest niks van mij weten en liep gelijk weg. Abby die nog bij de man was had haar vacht helemaal opstaan. de vrouw o ja ze heet Natascha. die zei laat Abby maar los ik zit er bij. Mijn baas had mij nog vast ik vond het wel gezellig. Abby die snuffelde een keer begon naar me te brommen maar ook naar mijn baas. Natascha legde uit. dat een sharpei je eerst moet kennen en dat het dan wel goed is.

Mijn baas liet mij los en stelde zich voor aan de man die er was. Hij heet Eddy en hoord bij Natascha dus.Ook hij begroette mij heel vriendelijk.
Natascha vroeg of mijn baas koffie wou en dat wou hij wel. Ik vond het leuk en liep achter Natascha aan. En vond al gelijk de waterbak nou die heb ik toch even lekker leeggedronken want had mij een dorst.
toen ging ze weer naar de kamer en ging op de grond zitten. Ik bij haar gaan zitten en pootjes geven en een dikke kus. Ik denk dat is leuk zij vind mij ook aardig. Daarna kwam Abby steeds beetje brommend naar me toe maar deed me niks. Ze snuffelde even en ging weer weg. Toen ging ik achter haar aan naar Eddy toe en ging bij hem tussen zijn benen zitten. Hij mij aaien en noemde mij ook al bij mijn naam. wat leuk ik ken hun niet maar hun blijkbaar mij wel. Ja toen kwam Abby en hapte ik naar haar, toen kreeg ik op me kop van Eddy. mocht ik niet doen haha.

Ik gelijk braaf heel onderdanig doen en gedroeg mij weer voorbeeldig en ging maar weer naar Natas. ja sorry ik kort je naam af is zo lang.(geeft niet hoor Bink) Ik ging bij haar zitten. En zei me baas ik had de afspraak al staan bij de dierenarts om hem in te laten slapen. ik dacht wat zegt mijn baas nu ???? en legde uit wat er aan de hand. was Toen mijn baas dat zei gaf Natas mij gelijk een dikke knuffel. Ik snapte er niks meer van.
en ineens zegt mijn baas van. Zal ik de mand en zijn zak eten maar pakken hij eet Cavom en je moet maar zien wat je hem gaat geven maar dan kan je dit gebruiken om hem over te zetten, en hij vertelde erbij dat ik een kopje smorgens krijg en savonds en dan savonds het liefst met yoghurt want daar ben ik gek op. Eddy en Natascha moesten lachen want Abby en Sjenghi zijn ook gek op yoghurt en slagroomvla. Wat dat nou weer is weet ik niet maar ja. (dat ga je nog proeven) hij zegt normaal word hij 3x in jaar getrimd dan gaat de tondeuse er over heen,want hij is nogal jong gecastreerd en heeft daar een wollige vacht aan over gehouden, hij moet eigenlijk weer maar dat moet je zelf maar weten, Natas zei dat ze me zo leuk vond lekker wollig ik lijk wel een beertje.

Ja toen stond mijn baas op dus ik denk nu gaan we zeker weg. Maar ik moest even bij Natas blijven, ik helemaal tekeer gaan blaffen zo hard ik kon. ik wou mee. Natas mij afleiden maar ja ik wou met mijn baas mee. en toen kwam mijn baas terug.
En Eddy had mijn mand in zijn handen met mijn kussen,en mijn baas de zak voer met mijn entingsboekje. en etensbak. Ik denk wat is dit nu ??????
wat ik dus totaal niet zag aankomen is dat mijn baas afscheid naam van Eddy en Natas. en toen mij. en Natas zei nog als u hem een keer terug wilt zien. dan bent u van harte welkom.!! ja hij zegt ik bel sowieso het weekend even hoe het gaat. En dan kom ik ook nog een keer kijken samen met mijn vrouw. kijken of hij ons nog kent. Natas zei wel even een klein tijdje overheen laten gaan hoor. anders is de hond weer helemaal overstuur. en hij gaf me nog een aai. en ging met Eddy weg ondertussen had mijn baas met spul ophalen niet de voordeur dicht gedaan en Sjenghi liep dus weg. (ja die trut nam de benen) natas zei tegen haar man van Sjenghi is weg denk ik. De deur staat open. en ze zegt dat word een uur achter haar aan. mijn baas ging met Eddy naar buiten. en Natas bleef bij mij. Ik blaffen en compleet overstuur. Eddy kwam na klein tijdje terug met Sjenghi ze moest plassen toen kon hij haar gelukkig grijpen voordat ze echt ging rennen. Maar mijn baas kwam niet mee naar binnen waar was hij nou ??????

ik janken en blaffen. Eddy zei we zullen hem even mee naar buiten nemen om te plassen. ik van dan nemen we de rest ook maar mee. dan zijn hun ook uit geweest en voelen ze zich niet buiten gesloten.
Ik ging maar graag mee naar buiten blafte wel heel hard. Dat mocht ik niet.Ik netjes mee aan de riem. Natas zei als je gewend bent en klikt met Abby en Sjenghi mag je los en kan je met Abby rennen.
ik plas gedaan en ook gepoept. en mijn baas had verteld dat ik niet op de bank mocht bij hun.Ik zat binnen 5 minuten op de bank. Ze zeiden er niks van, Ik blafte nog steeds alleen dat veranderde in huilen en kroop heel onderdanig eerst in Eddy zijn armen. en zo kroop ik door naar Natas en ging bij haar op schoot ligen huilen. zij mij gekriebeld en zei ja het is ook niet niks allemaal. en ben al huilend in slaap gevallen. Ze maakte mij wakker en vroeg of ik mee naar boven ging om te slapen. Ik weer blaffen en huilen maar ging wel mee. Ik ging het bed op en kroop in het midden er tussen en lag echt in de weg. Eddy wou mij verschuiven maar deed me zeer.ik ben atrose een beetje aan mijn voorpoot en draaide verkeerd. dus ik hapte en had hij niet door. en moest mijn mand in. Natas zei hij heeft beetje last van zijn poot. o sorry zei hij. maar ik lag al in de mand. en ben daar ook in slaap gevallen.

Natas die dus schijnbaar niet slaapt ging naar beneden en ik sliep dus merkte het niet. Na een tijdje ging ik verliggen in de mand. en schijnbaar hoorde ze dat en kwam naar boven, even checken hoe het met mij ging.Ikzag haar en kwam voorzichtig de mand uit. Ik durfde niet zo goed maar ze zei zachtjes. Kom maar je mag wel mee naar beneden. kom maar en ze zakte door haar knieën en reikte mij haar armen. en toen kroop ik in haar armen en ging mee naar beneden en kroop op de bank tegen haar aan. Na 10 minuutjes kwam ook abby natas zei ja die gaat er altijd mee af en slaapt op de bank verder. Maar na een half uur kwam ook Sjenghi en ik was even op de grond gegaan en dacht ik zal dr even happen. Dat mocht ik dus niet van Natas en bromde op me en legde uit dat dit niet de bedoeling is. Later ging ik even bij sjenghi kijken en langzaam kwispelde Sjenghi met haar staart en ik snuffelde aan haar en liep weer door. Even weer geblaft en dat midden in de nacht maar ja ik ben mijn baas aan het zoeken. Natas vertelde dus dat dit niet mocht maar deed het toch. maar kwam later bij haar liggen en huilde zachtjes en ze heeft me in slaap gekriebeld en neuride een liedje werd ik wel rustig van,

vanmorgen om 6 uur kwam Eddy naar beneden natas legde aan mij uit dat hij naar zijn werk moest en vanavond pas weer terug komt. en dat wij zo naar buiten zouden gaan. hij begroette mij heel vrolijk en ik ging bij hem tussen zijn benen zitten blafte nog keer maar mocht niet van hem.Abby word er doodzenuwachtig van en kruipt steeds op natas haar rug of op schoot. ze kan er niet tegen.
toen ging hij half 7 weg. ik blaffen . mocht weer niet. maar ging keihard door. Natas brommen op me. ze zegt ook ik heb buren dit kan niet hoor. En ik moest stil zijn, ze zij er wel bij ik begrijp het allemaal wel maar moet toch niet zo blaffen hoor. Ze deed jas aan nou ik werd helemaal gek in me kop. Blaffen en ze waarschuwde me en ik nog vaker achter elkaar blaffen en hard hoor. Ze vond dat niet leuk van me. ik ging steeds harder te keer. ze pakte de riem en zei niks en deed me riem vast en Sjenghi ook en toen gingen we naar buiten, ik liet me weer horen. Ze Werd een beetje boos op me . maar we gingen toch een stuk wandelen. Abby was los en kwam steeds terug Sjenghi deed haar eigen gang en ik ook. we lieten elkaar met rust.

thuis gekomen kreeg ik mijn brokjes en hun frolic maar dat wou ik ook dus kreeg ik ook een paar frolicjes. en daarna mijn bakje brokjes. ze gaf hun ook een paar maar ze lusten het niet.ik had het op en dacht hup blaffen. natas weer vertellen dat ik daar mee op moest houden, toen heb ik een paar uur bij haar op schoot geslapen. Abby vind het maar niks dat ik zo huil en blaf. ja is voor ons allemaal wennen. op een gegeven moment moest Natascha naar de wc. ik wou mee. mocht niet. ik blaffen. hoorde haar zeggen. ik krijg me zo gezeik met de buren. ze heeft er geen contact mee maar ja ook geen ruzie. ik zeg van moet het maar even uit gaan leggen maar ja. ik laat haar niet gaan. ik volg haar alle stappen. ga mee naar de keuken naar de kamer.naar boven naar buiten. op een gegeven moment pakte ze speelgoed konijn. ik mee spelen. ze zegt jij bent echt een jachthond je schud hem zowat dood. maar het leeft al niet hahaha ze moest lachen. Daarna zijn we lekker even in achtertuin geweest. regende dat was wel weer minder. het regent nog steeds.ze heeft
ook al een paar foto’s van me gemaakt. Die staan op haar profiel. en hier komt er een onder de tekst zodat jullie weten wie ik ben.

terwijl ze dit aan het typen is. heeft ze laptop op schoot en ik lig met mijn kop op haar schoot onder haar arm. (typt behoorlijk ongemakkelijk haha mijn voet slaapt.) ownee ik typ het verhaal is ook zo lol.
maar ik lig te slape en af en toe huil ik heel even en slaap ik weer verder. tot nu toe gaat het dus redelijk. Ze zegt morgen ben ik jarig en zal je ook wel even schrikken want dan komt er een oom en tante van haar en die nemen de honden mee. Lukai de zoon van Sjenghi dat is een reu. en Xandock de labrador die is geholpen. ik ook. maar ja ze is wel benieuwd hoe lukai reageert. ze vertelde me dat hij ook haar hond is.

Maar ik lig nu even rustig te slapen op de bank.Abby ligt er naast te slapen en sjenghi die ligt in de stoel die ontwijkt me. Abby niet die gromt af en toe beetje omdat ze niet weet wat ze er mee aan moet. ook zij is van slag. Ik zie dat het een heel lang verhaal is geworden. (sorry daarvoor)

Ik weet niet of het goed komt. is even afwachten heb het wel vaker bij de hand gehad, Hoop dat hij wat minder gaat blaffen. en dat ze elkaar gaan mogen. happen wil ze niet hebben van niemand van ons. maar Zaterdag zal ze er niet zijn hier. maar dan komt de update zondag of maandag wel. we zullen dan vertellen hoe het gaat. voor nu gaat het redelijk ze vechten niet, maar ik hou dat gehap tegen. maar durf hem nog niet alleen met sjenghi te laten. als hij bijt dan zal sjenghi zich ook niet inhouden. nu loopt ze wel weg, maar houdt wel keer op. maar ja Binky heeft nu 3x naar haar gehapt. 1x omdat ze in zijn mand wou, en dat wou hij niet. (hij lag bij mij.) maar ja ik hou jullie op de hoogte. Oja ik lig ook graag onder de achtertafel op het kleed. ik ben nu van de bank gestapt. en loop een beetje rond. en ga maar weer liggen op de grond naast mijn mand,

sorry nogmaals voor de lange tekst. maar ik wou jullie update geven, volgende update een beetje door de dag heen. en dan zondag of maandag update hoe het verloopt. en of ze vertrouwen heeft. en ik.

Groetjes Binky en Sjenghi en Abby en Natuurlijk Natascha.

[img:30s4ux1h]http://www.hondenpage.com/foto/foto/12654.jpg[/img:30s4ux1h]

6 maart 2009
12:59
Avatar
cindy2
Member
Members
Forumberichten: 387
Lid sinds:
6 februari 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

wooow keer een verhaal [Beeld niet gevonden]
hier ga ik vanavond even voor zitten om het helemaal te lezen.

6 maart 2009
13:18
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Haha ja het is een heel verhaal. zal maandag wel weet zo lang verhaal komen, maar ja hebben jullie wat om te lezen, ik schrijf graag dus ja soms word het wat te lang. maar ja is wel de volledige update haha.

ga er vanavond maar even lekker voor zitten hoor. drankje er bij en wat lekkers en lezen maar [Beeld niet gevonden]

even en kleine update. Binky ligt nu al ruim 2 uur lekker te slapen op de stoel. de psotbode is net geweest en daar reageerde hij totaal niet op. deed alleen zijn koppie omhoog. heb de post nog niet gepakt. want als ik opsta dan komt hij ook overeind. want hij volgt mij in alles wat ik doe.

voor nu is het rustig hier. de hondjes liggen alle drie hier te slapen. Sjenghi op een stoel Binky ook op een stoel. en abby Ligt te dromen <!– sLaugh –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh” title=”Laughing” /><!– sLaugh –> op de bank. denk over Binky wat ze piept behoorlijk tijdens de droom <!– sWink –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt="Wink” title=”Wink” /><!– sWink –>

tot zover even de update. denk dat de volgende maandag is. probeer het zondag maar of het lukt weet ik niet. maar meer volgt. [Beeld niet gevonden] of jullie moeten het niet leuk vinden dan zet ik het niet neer <!– sWink –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt="Wink” title=”Wink” /><!– sWink –>

6 maart 2009
15:15
Avatar
dox ar us
Lid
Members
Forumberichten: 1053
Lid sinds:
17 februari 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

tuurlijk moet je het neerzetten , vond het leuk om te lezen !!!
wat goed van je dat je zo’n ouwetje nog een kans geeft zeg !
echt petje af [Beeld niet gevonden]

6 maart 2009
16:07
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Nou nog even een kleine update van Binky zijn kant.

hij heeft van 13.00 tot 15.00 uur in de stoel gelegen en heerlijk liggen te slapen. de postbode liet hij zelfs gaan niet op gereageerd alleen zijn kop omhoog.

15.00 werd hij wakker en begon meteen weer met zijn geblaf. (mijn buren zijn blij met me) ik denk van weet je wat als hij stil is dan gaan we wel even weer naar buiten. nou hij was weer stil. ik denk nou daar gaan we jas aan. schoenen aan. nou nou wat een tekeer gaan. ik denk nou weet je hij kan de achtertuin toch niet uitkomen. dus laat hem vast achter maar wel dat hij me ziet. blaffen en wild blaffen kreeg hem amper stil. kan het wel negeren maar dan gaat hij maar door.

ik de riem wel zwijgend om gedaan en sjenghi vast en hup daar gaan we weer de regen in. rare is dan doen ze elkaar niks. geen gehap ze zijn alleen met hun eigen bezig. we zijn dus lekker aan de wandel hij doet keurig netjes zijn behoeftes en is heerlijk stil. wat een rust. dat geblaf word je toch wel moe van de hele dag. haha. maar goed we gaan verder wandelen en maar regenen. ik denk nou nu gaan we maar terug, net voordat ik thuis kom. komt er een man aan met een hond. en die heeft zo riem die je aan de bek van de hond doet. maar denk ja moet zeker net mijn kant op. en ik was met Binky nog geen andere hond tegen gekomen dus ja weet niet hoe hij daar mee omging. nou niet te houden haha zo trekken ineens en tekeer gaan blaffen.(blaffen is hij dus ontzettend goed in)

ik hem corrigeren lukte me wel. was wel handig sjenghi bleef staan zucht whaha, Wij naar huis. we komen binnen huppakee wat denk je wat hij doet. woef woef woef woef. ik denk krijg wat blaf maar uit. niet uit ze eigen stoppen dus ik hem maar weer rustig gemaakt. en beloond toen hij weer stil was. Heb hem wat speeltjes gegeven, maar ja wil niet spelen had hij al gedaan dus zal genoeg zijn voor opa pollewop.
denk nou rust weder gekeerd. loopt Sjenghi naar zijn mand hij lag en ligt er toch niet in. alleen als ik hem er in stuur. maar mag je niet menen dat Sjenghi er in mag. dan word meneer dus boos.
Sjenghi liep wijselijk weg en dacht bekijk het toch en gaat achter de stoel staan. en keek naar hem en ze dacht weet je wat ga de bank wel op. hij er snuffelend er achter aan. hij doet niks en zij ook niet.

Abby die behoorlijk zenuwachtig word van zijn geblaf heeft inmiddels mijn hand opengekrapt.als hij zo overstuur doet en blaft of huild daar kan Abby niet tegen. en gaat dan of op mijn rug zitten of op mijn schoot en haald ze de poot over mijn hand of nek heen.Gelukkig was het mijn hand. ze doet dat omdat ik hem moet vertellen dat hij stoppen moet. als Sjenghi haar poten likt een tijd dan doet abby dat ook. is maar mooi op dat moment want Sjenghi gaat door tot kappot is haha.

is nu 16.15 uur en gaat al jankend maar op de stoel liggen van sjenghi en gaat weer slapen. even rust weder gekeerd. Abby wil van schrik ook geen koekje meer. maar ja hoop dat ze zo wel eten wil denk dat ze ook niet eet. maar ja komt wel weer.
Binky eet wel en pakt ook alles heel netjes aan. hij volgt mij nog alle stappen. alleen gaat gepaard met veel blaffen.

om 17.00 gaat hij eten krijgen mits hij niet slaapt want anders krijgt hij het wel later. hij ligt nu te janken op de stoel. ik reageer er niet op. anders word alleen maar erger. maar klinkt toch wel erg zielig.mopper jank mopper jank arm beest,

nou tot zover de update weer. denk zal vanmiddag wel niets meer te melden hebben. maar toch wel dus haha. maar de volgende komt toch pas zondag of maandag. zal wel een zeer vermoeiend weekend worden,
me man is ook vrij. dus die zal het al gauw zat zijn. zal zijn tijd even nodig hebben,

Nou ik luister nog maar even naar gezang van Binky hij wil nu ook niet bij me liggen. dus ik laat hem maar even janken.

groetjes Natascha en sjenghi en abby.en binky.

6 maart 2009
16:57
Avatar
Christa-butterfly
Member
Members
Forumberichten: 925
Lid sinds:
1 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

hmmm dat loopt dus nog niet zo gesmeerd..
waarom denk je dat ie zo blaft..?? Onzeker nog of uit gewoonte?

succes en veel sterkte voor je oren!

6 maart 2009
18:32
Avatar
Doggiewoman
Lid
Members
Forumberichten: 2638
Lid sinds:
30 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

[Beeld niet gevonden] wow ben effe uur aan het lezen… <!– sLaugh –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh” title=”Laughing” /><!– sLaugh –>

6 maart 2009
19:51
Avatar
Doggiewoman
Lid
Members
Forumberichten: 2638
Lid sinds:
30 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

<!– sLaugh –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh” title=”Laughing” /><!– sLaugh –> zow ik ga weer een zieltje krenken door mijn [Beeld niet gevonden] mening te zeggen…

Op dit moment vindt ik dat hij veels teveel duidelijk aanwezig is en dat jullie hem VEELS teveel verwennen!
Jou honden gaan voor niet hij ,hij heeft niks te happen of te wel te regelen in jou huis.
De stoel van jou hond is van haar en hij kan er vanaf blijven.De mand is van hem en daar kunnen jou honden uit blijven…
Later wie weet doet het er allemaal niet meer toe wie waar ligt maar nu moet je er even op letten.Om HEM toch te laten merken dat er toch "regels" zijn in zijn nieuw huis…
Is het etenstijd zal hij eten niks 15 minuten wachten tot meneer uitgeslapen is….Wie is er de baas?
Blaffen zeg nee en kijk hem recht in de ogen.Heeft hij zijn bek dicht beloon hem met wat lekkers…
Blijft hij blaffen…
Pak eens een plantenspuit.Hij zit weer te blaffen jij zegt nee en kijkt hem recht in de ogen gaat hij door…spuit…Niet dreigen met spuiten maar meteen recht in zijn snufferd spuiten! [Beeld niet gevonden] en we hopen dat hij op dat moment niet gek is op straaltjes…
Hij moet jou regels leren en die gaat hij niet leren als je hem laat gaan en gaat negeren.

Over ca 3 weken is hij pas echt gewend en dan mag je hopen dat jij de poppen niet aan het dansen krijgt.
je wint zijn vertrouwen niet door hem te vertroetelen maar door een baas te zijn die duidelijk is wat wel en niet mag.

uitvallen naar andere honden buiten..
Ik zou de eerste tijd hem ook even een halti omdoen.

9 maart 2009
13:21
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Nou hier ben ik weer even met een update.

Vrijdag vanaf 17.00 ben ik wat stiller geworden. Ik had geen zin meer om te blaffen. ik denk vrouwtje begint er ook beetje gek van te worden, laat ik eens een beetje stiller zijn.
We zijn naar buiten geweest ik,Sjenghi en Abby natuurlijk was vrouwtje mee haha. Want ja die moet mij en Sjenghi vasthouden,ik mag nog niet los vandaag want ze is bang dat ik wegloop en mijn oude baas ga zoeken. Bij mijn vorige baas moest ik altijd 500 meter vast en dan liep ik altijd los. Als ik andere honden tegenkom dan ga ik toch weer blaffen en hap naar ze. Natascha wil dat dus niet hebben en bestraft mij. Maar voor de rest loop ik netjes mee. (nou netjes ?? ) ja sorry vlieg overal heen maar komt dat ik altijd los ben, maar als je wil dat ik naast loop dan luister ik toch wel ? ( ja hoor dat wel)

Om 19.00 kwam Eddy thuis ik na hem toe samen met Abby en Sjenghi ik wil nog niks van hun weten en hun ook niet van mij. Abby word dood zenuwachtig van mij.
Eddy begroette hun en ook mij, wat een aandacht haha. Daarna rende ik toch maar naar vrouwtje zit ik vast veiliger. Eddy ging naar Natas toe en begroette haar, he denk ik zij is mijn vrouwtje en daar ging ik maar weer heel even te keer. Natas zei tegen Eddy van ja ik heb nieuw vriendje hoor. Ja hij zei merk het, en ging toen maar zitten. haha had ik lekker mijn zin.
Wat denkt hij wel niet !! hij vroeg hoe het met ons gegaan was,en ze zei nou ik moet zeggen ik werd dat geblaf een beetje zat, maar moet zeggen dat ik niet ontevreden ben hoe hij zich gedraagt. Voor dat hij er net is doet Bink het goed. Ja Natas noemt mij Bink hihi ben ik toch trots op zij is echt mijn vriendinnetje. Ik zeg en vanaf 17.00 uur is hij toch al wel stil. Alleen als ik hem mee naar buiten wil nemen dan blaft hij als een gek,dat moet hij nog wel even afleren maar ja niet alles gaat gelijk. Ja van Abby en Sjenghi wil hij niks weten, ze mag niet in zijn mand. en als hij al op de bank ligt mogen hun er ook niet op trekt hij lip op en wil hij happen. Maar dat keur ik niet goed. Natas gooide mij dus ook van de bank. En zij hun mogen ook op de bank past makkelijk. Maar als je zo doet dan ga je er af !. Nou zeg ik wil hun alleen maar zeggen dat je mijn meisje bent. Maar ja vrijdag avond ging het heel goed ! ik heb op de bank gelegen abby lag er vlak naast. en Ed zat in de andere hoek. Maar goed ook want ik wil bij Natas zitten. Nou toen weer uit. Ed wou mij uitlaten en de dames. Natas zei ik ga wel even mee. Ik dacht yessss gelukkig maar wil niet alleen met hem mee. Maar zij had Sjenghi vast en hij mij. Abby loopt los. Ik loop maar heel netjes mee en toen we terug kwamen kregen we een paar frolics. Zo dat kreeg ik thuis nooit als ik mee was geweest. Ja toen moesten we naar bed. Ik wou ook op bed maar Ed wou dat niet hebben, ik moet in mijn mand slapen. Abby en Sjenghi liggen wel op bed. Maar zie wel dat Sjenghi naar ongeveer een 15 minuten ook in haar mandje gaat. Abby niet die ligt stijf tegen Natas aan en pikt haar deken in. Natas die niet slaapt volgens mij ( ik slaap ongeveer 2 uur of helemaal niet, en dat elke dag weer) ging er binnen 2 uur ook al weer uit, Ik was wakker en dacht he dat is wat ik ga mooi met haar mee. En ze ging op de bank tv kijken. Ik denk ja ben toch eigenlijk wel moe,en kroop heel zacht de bank op en kroop in haar armen. Ja dat mocht joepie !!! en ben heerlijk gaan slapen. Smorgen toen ik wakker werd lag Abby ineens ook beneden !! das feest toch even snuffelen, Ze wou op de bank maar mocht niet van mij. maar weer kreeg ik te horen dat ik dat niet mocht doen.

Zaterdag. Natas is jarig en ze vertelde aan de dames en mij dat vandaag Lukai en Xandock kwamen. Ik denk wie zijn dat nou weer ?? maar ja we zullen het wel zien, Eddy die ook maar eindelijk eens uit zijn bed kwam feliciteerde Natas en ging zitten. Ik was al die tijd dat ik wakker was stil,maar ik moest me toch eigenlijk wel nodig plassen, ik denk zal toch een paar keer blaffen, Eddy werd boos op me. Natas zei ik drink even mijn koffie op en dan kom ik met je mee naar buiten je zal wel plas moeten doen., je bent ook gewend om gelijk mee naar buiten te gaan, en de dames vinden het niet erg hoe laat ze gaan want die zijn het gewend. Ik hapte nog maar een keer naar Sjenghi maar die liep gelijk weg. En keek me zo aan van bekijk jij het even lekker. Ja hoor eindelijk stond Natas op. Nou ik weer blaffen weer Eddy overeind. Ik ga kleine lettertjes typen hoor iedere keer die rottige shift knop met mijn nagel in te moeten drukken word ik ook zo gek van. (zo lui wezen !) ja vrouwtje jij typt met me mee. maar ik moet steeds de shift knop drukken. Ja is al goed.
maar om op het verhaal terug te komen. Eddy werd dus weer boos op me want ik mag niet blaffen volgens mij. Doe het lekker toch !! maar ja dan word hij nog kwader. zucht.
Natas deed mijn riem om en Sjenghi deed ze de riem ook om en daar gingen we,ik maar hopen dat hij niet mee ging. Natas vond het wel jammer dat hij niet mee liep. Nou ik niet,
We gingen best wel ver wandelen en was heel gezellig. We kwamen thuis en Eddy ging weg ik denk nou zal hem dag zeggen WOEF !! kreeg ik van vrouwtje op me kop. Hij wou net naar me toe lopen. (ja hij kan er wat minder tegen en heeft iets minder geduld dan mij) Maar ja hij ging weg en wat ging natas nou doen ? ze ging de stofzuiger halen. Maar ze zei tegen mij blijf maar beneden 5 seconden ben ik terug. ( JA hij loopt alle stappen achter me kont aan net als Abby haha, Maar hij heeft atrose in zijn poten dus wil niet steeds dat hij trap loopt.
Ik snel naar boven stofzuiger gepakt en snel weer beneden) ja waar ik haar al blaffend begroette maar dat mocht niet ik moet haar stil begroeten. Lukt mij ook wel hoor.

Maar voor dat natas ging stofzuigen zag ze dat ik de tennisbal gevonden had. (de mensen hadden mij verteld hij speeld niet hoor, Ik denk zal toch proberen) Ja wat ik speel niet. Ze moeten ook wel opletten en zelf een keer komen met een bal ofzo zodat ik weet dat ze spelen willen, Natas zag dat ik de bal pakte en ze ging op de grond zitten, joepie ze wou spelen ik er gelijk heen en legde de bal op haar schoot neer. Ze wou hem aanpakken maar ik ken het commando los niet. Dus als zij hem pakken wil ga ik er aan trekken. is ook leuk spelletje zeg. Maar al gauw zag ik wat ze wou en besloot dan maar om de bal op haar schoot te leggen. Zij rolde hem dan weg en ik haalde hem weer op en legde hem dan heel voorzichtig op haar schoot. Hebben we toch een tijdje gedaan.,(hij speeld dus wel) Daarna zei ze van jij bent moe zo te zien ga nog maar even slapen dan ga ik even stofzuigen, Dus ik netjes op de stoel gaan liggen. Eddy kwam terug met de boodschappen en ging alles opruimen, en wat denk je wat, hij ziet de tennisbal liggen en zegt tegen Natas van zou hij willen spelen ??
Natas zei nou weet wel zeker dat hij speeld ik heb net met hem gespeeld en hij brengt netjes de bal alleen hij weet niet wat los is. Ik denk wil hij nou spelen hoor ik dat goed.?
Ja hoor hij wou spelen maar hij deed dat met mij samen in de achtertuin. Toen ik met natas speelde ging abby steeds bij haar zitten op schoot die word zenuwachtig van mij haha.
maar goed buiten heb ik ook nog heel heerlijk gespeeld af en toe even blaffen maar ik kreeg van hem niet gelijk op mijn kop.Zou het met spelen wel mogen ?? ( nee maar af en toe een blaf dat is niet erg, mag wel geluid uit je komen.) Eddy deed de deur dicht net of hij zag dat er visite aan kwam.Abby en Sjenghi waren bij natas alleen binnen.

Het was inmiddels 13.00 uur en ik was nog met de baas buiten aan het spelen zo had ik dus ook niet door dat er visite kwam. Natas die op raam klopte en zei zullen we ze even mee naar buiten nemen om kennis te maken ??? Viste kwam en natas had wel gezegd we moeten even op vreemd terrein weet niet hoe jullie honden reageren en binky weet ik het ook niet van, Maar ik was nog buiten. Maar ze wouden dat niet en kwamen tegelijkertijd mee naar binnen. Jemig zeg komt daar een grote zwarte dikke labrador op me afkomen, Denk o jee ! wat is dit nu??? en hoppa vechten wij met ze 2en, Natas greep mij gelijk in mijn nek en tilde mij omhoog. Alleen niemand die de zwarte hond beet pakte. Tot dat Natas kwaad zei van, ja hallo ik heb Binky hier omhoog maar trek even Xandock terug. Ja ben de belazerd zei de baas van Xandock.Natas boos en zei van @[email protected]! moet ik hem nu ook beetpakken. Maar toen greep eddy hem gelukkig al. Nou wat een feest. Ik vond hem dus niet aardig en hij mij ook niet. Ik moest van Eddy in de mand en mocht er niet meer uit. Natas op een gegeven moment van dit is niet eerlijk he. Maar ja op een gegeven moment had Natas ook geen puf meer om er wat van te zeggen en is bij mij in de mand komen zitten. Gezellig bij mij. Mijn mand is groot genoeg. Om een uur of 16.00 zijn we met zijn allen naar buiten gegaan. Ik moest bij Eddy lopen. Natas had Lukai want ja is toch ook Natas haar hond vertelde ze. Sjenghi liep bij Xandock. Ging harstikke goed ik bemoeide me met niemand alleen met mezelf en keek af en toe of vrouwtje wel mee kwam. Toen we dus weer thuis waren kregen we eten. Heerlijk gesmuld ik mocht de restjes op eten van Abby en die van Lukai. (ja was ik het niet mee eens) ja maar ik vond het lekker. Na het eten gingen ze weg. Natas moest nog eten maken voor hun, maar ze bleven niet. en gingen al weg. Nou ik vond niet zo erg was ik weer lekker alleen met de dames en mocht ik misschien weer wat vrijer lopen.
Ja dat mocht. Eddy ging nog even weg was wat vergeten bij de winkel en daarna zat hij heel de avond achter de pc. Natas kon niet achter de laptop want kabel is te kort. anders had ze ook online gekomen. Om even een update te geven. Savonds lag ik lekker op de stoel te slapen want was toch behoorlijk moe. Om een uur of half elf gingen we naar buiten,en de baas ging ook mee. Maar nu liep ik wel met Natas. Van Abby en Sjenghi wil ik nog steeds niks weten. Hun ook niet van mij. Natas en Eddy hebben het nog wel even over mij gehad. Over dat ze toch vonden dat ik me snel had aangepast en heel braaf stil was. want ik heb niet meer heel de dag lopen blaffen alleen als ik uit ga dan wil ik nog even blaffen.

We gingen naar bed en weer moest ik in mijn mand,maar natas geeft mij nog wel eerst een dikke knuffel en kus en zegt weltrusten lieve Bink. en dan nog een aai en kruipt dan ook onder de deken. en Zegt Abby en Sjenghi weltrusten en de baas. en dan gaan we slapen. Natas die weer na een uur uit bed was. Keek in de mand of ik wakker was of sliep. Ik was wakker maar durfde ook niet goed uit de mand, dus wat deed ik in de hoop dat ze mij zou zien dat ik wakker was,mijn kop iets omhoog en maakte zacht piepgeluid. Natas die me dus wel zag en hoorde zei zachtjes sst stil maar. en ging door haar knieën en zei zachtjes Binky kom maar,mag wel en deed haar armen wijdt. Ik dacht dat laat ik mij geen twee keer zeggen en kwam heel zachtjes naar haar toe. En we gingen samen naar beneden, Abby ging ook maar gelijk mee. Ze ging op de bank zitten en zei nou kom maar bij me liggen. ik heb even een uurtje zachtjes liggen huilen ik was weer heel verdrietig want ja ik mis toch ook wel mijn oude baas. Natas zei dat ze heel trots op mij is en dat ze het goed kon begrijpen hoe ik mij voelde. En ik lag maar zo weer te slapen op haar schoot. ik kreeg het toch wel warm en heb mijn stek voor de deur gevonden tegen de muur daar ga ik maar steeds liggen. abby kroop tegen natas aan want die is dat natuurlijk ook gewend, Ik heb heerlijk liggen pitten af en toe keek ik wel even omhoog om te kijken of Natas niet weg ging. Want zonder haar wil ik niet. Om een uur of zeven stond natas van de bank op en zei normaal ga ik omruimen en zo. maar ja wil jou ook niet hele nachten wakker hebben dus laat ik je maar in alle rust slapen. (mijn nachten zijn lang haha zucht)

zondag: abby en Binky ! gaan jullie mee plasje doen ?? Ja hoor ik wel. Maar Abby die hoorde het blijkbaar niet want die ging naar boven. Sjenghi lag nog boven de luie draak.En we gingen samen maar lopen. Denk dat we uur zijn weg geweest. De baas was ook wakker maar was niet zo blij want bleek nou Abby die normaal wel weer bij hem gaat liggen,heeft hem wakker gemaakt ze had aan zijn gezicht gelikt hahaha net goed dr uit met je luie donder, ( laat hem dat maar niet horen) Ze ging nog even met de dames naar buiten. En toen ze thuis kwam zat de baas al weer achter de pc. En natas heeft er maar knuffel dag voor ons van gemaakt. Want zij kon niet achter de pc en niet achter laptop kabel kan niet is te kort.
Maar iedere keer als ze overeind ging om wat toen boven ofzo ging ik maar met haar mee. Was leuke dag voor ons want weet je wat ze deed? ze vertelde mij onder weg dat als de baas thuis was dat ze dit wel vaker deed met de dames. Dan gaan we allemaal appart mee. Ik mocht als eerste dat vond ik me leuk. Sjenghi lag te pitten en Abby wou mee.
Maar we zijn alle drie afzonderlijk van elkaar uit geweest. Ja de peitjes vinden dat heerlijk even alleen de aandacht. dus dat blijven we wel doen, Ja nu moet ze 3 keer lopen, (ja zucht wat ik al niet voor jullie over heb, laten we het er maar op houden goed voor de conditie pfffff ) Nou steeds als ze terug kwam ging ik haar heel vrolijk begroeten. Als ze weg ging ging ik piepen. Ja wil niet dat ze weggaat bij me. (nee tis wel een hangert) Heel de dag hebben ze de aandacht gehad. Natas verteld nu even zelf hoe zij vind dat het gaat, Ik ga even vervelend doen. Duw iedere keer met mijn kop tegen haar hand. kan ze niet typen ze moet mij aaien.

Hoe vind ik dat het gaat nu het maandag is. Ik vind dat Binky zich echt snel heeft aangepast, heb niet het idee dat hij zijn oude baas mist . Hij is overdag en savonds goed stil.hij speeld met de bal. Ik heb hem leren over rollen. ik rol bal naar hem en hij rolt hem terug. was snel aangeleerd. terug koppen doet hij ook. heb een hele beurse borst want hij deed dat beetje erg fanatiek. Maar genoot er wel van dat hij zo leuk kan spelen. En dat terwijl er gezegd werd Binky is oude hond slaapt alleen maar. nou Binky heeft liefst heel de dag aandacht. Nu ook zit hij met zijn kop tegen mijn had te duwen want ik moet hem aaien. Ik negeer het want hij moet leren dat hij niet heel de dag maar geaaid kan worden. Hij is er maar bij gaan liggen maar wel naast mij.
sjenghi en abby mochten niet in zijn mand. maar door goed opletten en corrigeren heeft Sjenghi gisteravond een uur lang in zijn mand gelegen. Binky lag op de grond voor mij.
Sjenghi en abby willen nog niets van hem weten af en toe snuffelen ze een keer. maar meer ook niet. Binky negeert hun ook. heel af en toe hapt hij. vooral als hij al bij mij ligt en hun willen de bank op, dan wil hij nog wel eens happen. Voor de rest doen ze elkaar niks. Als hun al op de bank liggen doet hij ze niks kruipt hij er ook wel op.
Eten gaat ook goed geen maaltijd gemist. hij hangt ontzettend aan mij. Hij speeld. Alleen tussen hem en mijjn pei’s ja weet niet wat ik er van moet denken. op zich gaat het dus goed. ze hebben nog niet gevochten, beetje gehap. Ja abby word zenuwachtig van hem. En als je binnen speeld kruipt ze op je schoot. maar wil niet mee spelen. en pakt haar koekjes niet aan.Abby is het er nog niet mee eens en is compleet van slag. Maar ze doet hem niks. af en toe gromt ze een keer. of de lip gaat omhoog.

het is weer een heel verhaal dus haha. maar met Bink gaat het goed. alleen tussen hun 3en nog niet echt. ze doen elkaar niks maar willen ook niet veel van elkaar weten alleen beetje snuffelen en sjenghi loopt veel met boog om hem heen. JA met andere honden buiten is het ook niet echt maar denk ook dat komt dat hij altijd los was en niet vast. dus is bedreiging. luisterd goed naar mij. ook naar ed. Ik vind alleen dat hij niet op zijn naam reageert. Hoe je het ook zegt. Tot zover maar even de update, hij ligt nu beetje te mopperen maar ligt rustig. Abby ligt op de bank. en Sjenghi op de stoel.

Tot een volgende wat kortere update.

veel liefs Binky,sjenghi en Abby, en de garoetjes van Natascha haha

10 maart 2009
12:56
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Binky had het vanacht ook voor elkaar [Beeld niet gevonden]

Ik kon weer eens niet slapen en ben naar beneden gegaan,Binky had het niet door en dacht blijf maar lekker slapen, [Beeld niet gevonden] dus ik naar beneden. Zelfs abby bleef boven normaal gaat zij wel mee naar beneden.

Komt me man beneden en bromt je raadt het nooit. ik van denk dat ik het wel kan raden. o ja wat wil ik zeggen dan. jij wil zeggen dat binky vanacht bij je op bed is gekropen. hij zegt ja.

hij wil niet hebben dat hij op bed komt omdat de dames er al liggen. en steeds ging bink wel met mij mee naar beneden maar nu niet, nu was hij bij hem gekropen,en aangezien als hij slaapt niks hoord [Beeld niet gevonden] werd hij wakker met bink tegen hem aan. hahaha moest er om lachen [Beeld niet gevonden] ik zeg van hij heeft vast lekker geslapen haha. [Beeld niet gevonden]

Ik zei wel van lekker dan leer ik hem alles af leer jij het hem in nacht weer even aan [Beeld niet gevonden]

happen doet hij niet meer. ja gisteravond weer even naar sjenghi die wou op de bank. nou dat heeft hij weer geweten. maar word al beter, Sjenghi mag nu al wel in zijn mand. en ze liggen nu samen op de bank. Ik hou het alleen goed in de gaten.

[Beeld niet gevonden] waterstraaltjes vind hij leuk om naar te happen [Beeld niet gevonden]

Blaffen doet hij niet meer. ja af en toe vergist hij zich nog even als ik de riem pak. maar hij weet al dondersgoed dat het niet mag en ik hoef maar streng te kijken en vinger te laten zien en hij is gelijk stil.

uitlaten gaat goed hij luisterd heel goed naar me. hij heeft hekel aan zwarte honden. maar zijn vorige eigenaar zei. hij had vroeger een maatje een klein pinchertje en die werd steeds gegrepen. en een keer zo goed dat al ze vel van zijn botten waren gereten hij heeft het overleeft maar weken als een rollade gelopen. binky heeft dat gezien en is kwaad geworden op die hond. binky had zelf paar gaten. Maar is het nooit vergeten, maar ik heb hem gewoon aan de riem. wou hem inderdaad een halti aan doen. Maar als ik hem afleid en hem gewoon commando geef dan voert hij het commando uit en let niet meer op de hond maar op mij.

dus gaat goed ze eten ook alle drie bij elkaar en dat gaat zonder grommen en bijten.

ze ruiken alleen nog maar aan elkaar. maar ja ze bijten elkaar niet. abby ligt wel samen met hem op kleed. ze accepteren hem wel. maar moet even de tijd hebben ben benieuwd. Sjenghi en abby spelen ook maar heel af en toe en verders gaan ze ook hun eigen gang dus opzich gebeurd dat nu ook. doen nu precies hetzelfde.

binky word augustus 12 maar gedraagt zich als een pup. hij speeld.

Ik moest vanmorgen de strijk doen en had het op de wasmand gelegd viel de wasmand om en de was op de grond. [Beeld niet gevonden]
binky bedacht zich geen minuut en ging er een hoopje van maken en er op liggen [Beeld niet gevonden] meneer keek me aan zo. met geen mogelijk heid dat je mij hier af krijgt. [Beeld niet gevonden]

[Beeld niet gevonden] ik denk je gaat er mooi af hij kwispelen haha ik moest ook wel lachen er om de boef <!– sLaugh –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh” title=”Laughing” /><!– sLaugh –> maar ik had hem er zo af. [Beeld niet gevonden]
ben ik eindelijk met de strijk klaar grrr me man had volgens mij zijn kast even geleegd of zijn vrachtauto want zoveel had ik nooit [Beeld niet gevonden] grr krijg hem wel als hij tenminste vanavond thuis komt.

Ik heb een matrozen bed voor hem gemaakt [Beeld niet gevonden] ghe ghe kan hij tot halverwege het bed met zijn voeten en verder niet [Beeld niet gevonden] [Beeld niet gevonden]

kom ik weer beneden denk nou zal eens even de bal pakken. gooit meneer perongelijk de waterbak om [Beeld niet gevonden] [Beeld niet gevonden] heel de keuken onder water [Beeld niet gevonden] ik gauw handoeken er op. hij schrok ging binnen op het kleed op zijn rug liggen. [Beeld niet gevonden]
ik heb de handoeken nog niet liggen en hij denkt he daar gaan we weer graaf het op een bult en ga er op liggen. [Beeld niet gevonden] [Beeld niet gevonden]

hahah maar met de boef gaat het goed. en met de dames ook [Beeld niet gevonden]

10 maart 2009
16:21
Avatar
Christa-butterfly
Member
Members
Forumberichten: 925
Lid sinds:
1 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

poeh.. weer een heel verhaal.. morgen denk ik maar even helemaal aandachtig lezen!

10 maart 2009
18:13
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja je moet wat te lezen hebben he <!– sWink –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt="Wink” title=”Wink” /><!– sWink –> [Beeld niet gevonden]

11 maart 2009
11:03
Avatar
Christa-butterfly
Member
Members
Forumberichten: 925
Lid sinds:
1 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

oooh heb genoeg te lezen hoor.. zit momenteel in de duiste studieboeken [Beeld niet gevonden]

11 maart 2009
13:01
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

heerlijk de duitse taal [Beeld niet gevonden] succes

11 maart 2009
18:23
Avatar
Doggiewoman
Lid
Members
Forumberichten: 2638
Lid sinds:
30 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

<!– sLaugh –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt="Laugh” title=”Laughing” /><!– sLaugh –> kom op natas waar blijft je verhaal!

11 maart 2009
19:12
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

pagina 1 van dit stuk staan de verhalen zal morgen er weer nieuwe neerzetten haha straks moet ik elke dag een verhaaltje gaan vertellen. haha natas verteld elke dag een verhaal word het topic dan. haha kan hoor schrijf graag, [Beeld niet gevonden]

[Beeld niet gevonden] verhaal is onderweg dus [Beeld niet gevonden]

13 maart 2009
13:44
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Zo ik woon nu een week bij Natascha in huis.

aller eerst wil ik even vertellen dat alles met mij heel goed gaat.
Ik voel mij goed ! en ik gedraag me volgens Natascha als een pup.
Ik ben natuurlijk vorige week donderdag avond bij haar gekomen.

Nu inmiddels is het een week later en kan natascha denk ik zeggen dat ze best wel trots op mij is.
Ik gedraag mij voorbeeldig (ehum wat zei je daar ?) hou je stil jij mag zo weer vrouwtje. (nou zeg wat zullen we nou krijgen meneer krijgt grote mond)
Ja zeg ik ben aan het vertellen en dan heb jij je er buiten te houden. Nou ben ik dus de weg kwijt,waar was ik (dat je je voorbeeldig gedraagt daar was je)

Ja ik gedraag mij dus voorbeeldig ! wat ik deze week al heb uitgevonden.

* hoe ik de prullenbak deksel open krijg.
* als de baas slaapt en vrouwtje is beneden dat ik stiekum op bed kan kruipen.
(moet zeggen ligt heerlijk)
* Ik lig al op de bank
* en de stoel ligt ook heerlijk
* ik heb gezien dat niet alle honden gemeen zijn.
* ik kan dus wel stil zijn, en als ik stil ben dat ik dan ook beloond word.
* En weet je wat nog het mooiste is, Natascha speeld met mij met de bal.
* Nu kan ik ook over rollen met de bal,en terug koppen. Leuk zeg !

Natas wil jij ook nog vertellen hoe jij vind dat het gaat? (ja zullen we dat maar even doen ?) ja jij mag vrouwtje dan kruip ik als jij niet kijkt stiekum naar boven en ga slapie doen op je bed.

Nou hallo zoals jullie lezen heeft opa pollewop al een aardige grote mond. Hij is nu stiekum naar boven gegaan en hij denkt dat ik dat niet door heb, Stommerd had het niet hier neer moeten zetten [Beeld niet gevonden]

Maar goed hoe vind ik dat het gaat. Nou hij gedraagt zich echt als een pup. Hij heeft zoals jullie al hebben kunnen lezen de prullenbak ontdekt. Maar verders is het een hele lieve hond. Mijn dames hebben zo iets van wat moet hij toch hier maar langzaam beginnen ze te snappen dat Bink hier toch blijft. De hele week hebben de dames niks van hem willen weten buiten het snuffelen om.

Vanmorgen voor het eerst toen ik de honden uit ging laten. begon Bink weer eens te blaffen. Ja hij blaft alleen nog als hij naar buiten gaat, dan word meneer helemaal gek. Ben druk bezig om dat nog af te leren en het gaat wel iets voor uit. Maar toen hij vanmorgen blafte wat denk je wat Sjenghi deed ?

Hallo ik ben Sjenghi (ja hallo ik ben aan het woord muts) ja en nu ikke. Vanmorgen was Bink ook zo gek aan het blaffen en dacht weet je wat ik blaf terug maar dan wel op de manier dat ik spelen wil. Ik die al de hele week niks van hem moet begon hem dus uit te dagen. WOW toch wel eng maar wel leuk.Alleen hij deed niks de stomme hond. Sst niet zeggen dat ik dat gezegd heb hoor. Maar goed ik begin langzaam aan hem te wennen aan dat rare mormel,Weet nog niet wat ik er helemaal van denken moet,maar vanmorgen wou ik hem de kans geven om met mij te spelen. Maar ja meneer deed niks. jij mag weer vrouwtje. (fijn !)

De honden nemen mijn pc over is toch wat Abby jij ook nog wat ? Nee hoor ik heb niks. Ik moet niet veel van hem hebben,al ik gister ook hem perongelijk uit heb gedaagt, en moet zeggen dat hij ook op mij niet reageerde,meer heb ik niet te vertellen alleen dat ik hem de kans wel wil geven.

nou zoals jullie lezen gaat het redelijk goed. alleen hij moet even dat blaffen nog afleren. Hij blaft alleen maar als we naar buiten gaan. Verders is hij heel aanhankelijk naar mij toe en plakt aan mij vast. Ik vind wel dat meneer ook wel een zeurder kan zijn. Als hij spelen wil en gebeurd niet als hij dat wil dan gaat hij liggen janken, maar ja ik ben niet gek ga dat gedrag niet belonen om dan maar met meneer te spelen. Maar ik moet zeggen vanmorgen was ik de tuin even aan het doen,met de deur en gordijnen dicht en Bink was stil ! ik kwam binnen na ongeveer 20 minuten en ik zag binky nergens. Waar denken jullie dat hij was ???

boven hij lag als een prins op bed. En deed ze koppie omhoog net of hij zeggen wou kijk mij eens liggen lief he!
Nou het gaat dus best goed met onze Stud en de eerste week hebben we overleefd haha. Hij begint mij zelfs al te testen ! maar hij is er ook al achter dat ik toch behoorlijk streng kan zijn,en dat hij mij ook niet in de maling moet nemen.

Nou ik zal jullie over een week denk wel weer een update geven,denk dat meneer het wel doet. SJenghi staat me te schoppen komt net van boven bij binky weg. Wat ze gedaan hebben weet ik niet haha. zal wel gesnuffeld hebben.

Nou tot lees maar.

Een klap poot van bink ik heb er vanmorgen 1 in mijn oog gehad haha leuk he honden !

en knuffels van de dames en liefs van mij.
Natascha

13 maart 2009
16:06
Avatar
Christa-butterfly
Member
Members
Forumberichten: 925
Lid sinds:
1 juli 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

fijn om te lezen dat het al stukken beter gaat! vooral dat geblaf lijkt me nogal irritant.. zo te lezen was hij nogal verwend bij de vorige baas.. spelen als het hem uitkomt.. pff.. mafkees <!– sWink –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt="Wink” title=”Wink” /><!– sWink –>

23 maart 2009
12:14
Avatar
Anonymous
Lid
Members
Forumberichten: 5792
Lid sinds:
4 juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

[img:3qucnvt0]http://lh3.ggpht.com/_YbfcnHenyEY/ScdzxAdbNsI/AAAAAAAAAlc/dOuQAaHsZfs/s640/Ligt%20het%20lekker%20zo.jpg[/img:3qucnvt0]

Ga eens van mij af zeg ! beetje op mij te gaan zitten omdat je bij het vrouwtje wil zitten,Lig ik lekker naast vrouwtje op de bank, komt er zo lomperik bovenop mij.
Ik zag hem wel aankomen denk nou die wil ook bij vrouwtje zitten en hij klom de bank al op.Vrouwtje zei tegen mij,gewoon lekker blijven liggen hoor meissie.Niet je weg laten jagen door opa pollewop.
Nou mooi want ik was ook echt niet van plan om zomaar op te staan voor meneer. Hij ging eerst naast mij liggen,daar was ik al niet zo blij mee,lekker krap en veel te warm.

Maar goed ik ga niet aan de kant ik wil slapen,hij wil bijna op schoot bij vrouwtje liggen nou doet hij maar,ik ga slapen. Had ik gedacht dus.
Meneer Bink besloot dat hij zo niet lekker lag,en wou nog steviger bij vrouwtje liggen.Pffff wiebelkont lig nou eens stil. tot overmaat van ramp denkt meneer weet je wat, Sjenghi ligt in de weg en wil niet oprotten nou haar probleem.
Ga gewoon boven op haar liggen. Zucht wat een hond. Is het wel een hond ? wat een lomperik ! Vrouwtje zei Binky je ligt boven op me meissie ga er eens af ! maar ze moest er tegelijker tijd wel om lachen.
Ja dan helpt het wel hoor vrouwtje dan zou ik ook niet weg gaan ! (haha hoor wie het zegt ! je bent zelf nog al eigenwijs aangelegd) ja natas waar je mee omgaat word je mee besmet. haha maar ik vertel weer even verder.

Aan Natas heb ik dus ook niks want,in plaats dat ze meneer van mij afhaald,gaat ze staan en zet ons gewoon even op de foto. Ze moet snel zijn want ik blijf niet langer zo liggen. Ja meneer heeft het voor elkaar.
Nou de foto was klaar, en ik die al bezig was met opstaan,wat dus ook zo lekker makkelijk ging want ook meneer werkt niet even mee. zucht wat een ellende.
Vrouwtje stond er maar te lachen. ( ja je keek ook zo lekker onozel hahaha) Nou ja zeg ! Maar ze wou me eindelijk helpen. ik denk ja nu hoeft het ook niet meer hoor. Kan het zelf wel. En hop ik duwde mijn dikke kont omhoog en denk al valt meneer op de grond kan mij lekker niks schelen.

(Binky : ja maar ik heb de bank nu wel mooi voor mij alleen,nu moet alleen het vrouwtje weer gaan zitten) mannen ja ook in de hondenwereld kan je er niks mee.

Kijk ik vind niet erg dat hij naast me ligt ofzo,hij lag van de week al met zijn kop een beetje tegen mijn kont aan, nou ja voor uit als hij een beetje stil ligt is daar niks mis mee. Maar dit ging mij toch even te ver.
Meneer begint hier al aardig te wennen,alleen als hij een raar geluid hoord gaat hij weg dan staat meneer op en gaat naar boven. nu ligt hij de laatste dagen redelijk vaak alleen boven. Hij gaat dan op bed liggen slapen.
Maar ja dan heb ik tenminste de bank, hahaha, Voor de rest is hij wel aardig hoor. hij heeft niet meer naar mij gehapt en ik loop nu niet meer met een boog om hem heen.
Ja af en toe nog wel maar dan heb ik gewoon geen zin om langs hem te lopen,dan loop ik wel om.

Natas en hij hebben een nieuw spelletje ik doe daar niet aan mee hoor. Wil wel even spelen maar dan moet ze achter mij aan rennen door het huis en dan ren ik heel hard weg. Dat heb ik van Ed geleerd altijd als hij thuis komt sta ik al in de houding en dan huppakee rennen maar !!! Ze spelen hier met de bal,nou voetballen vind ik wel heel leuk maar dan moet ik er zelf mee beginnen,ik ben een sharpei en ben dus eigenwijs. (zie je nou je verspreekt je nu zelf) bemoei je er eens niet mee natas ga stofzuigen ! ( grrr … nou ben al weg hoor) mooi zo ! Binky vind het ook heel leuk om met vrouwtje haar hand te spelen. Zet gewoon zijn tanden in haar , leuk spelletje zeg. En dan gaat ze hem net als dat je bij kleuter ofzo doet, zo van en er komt een klein muisje aangelopen….en die is zooooooooooo in je nekkie gekropen. Ja ze zegt het niet maar dan weet je wel wat ze doet,anders snappen jullie niet wat ik bedoel.

En dat vind meneer Bink dus helemaal geweldig. hij heeft in plaats van opa pollewop ook een nieuwe bij naam : zonnetje wie noemt er nou een hond en een reu zonnetje..vrouwtje spoort niet. sst niet zeggen hoor.
Maar moet wel zeggen met dat vele haar wat op zijn oren zit en dat staat dan omhoog is het net een zonnetje klopt wel. maar je zegt dat toch niet tegen een reu. Maar leuk kan hem er wel mee pesten,hoord vrouwtje toch niet.
Abby die trekt ook niet met hem op, af en toe als meneer ligt te zeuren dat hij spelen wil. Gaat Abby naar hem toe en zegt dan dat hij op moet houden. Als hij niet stopt dan zal ze hem wel even…….?
Uitlaten nou dan begint hij eindelijk door te krijgen dat hij niet zo blaffen moet. ja hij vergist zich nog wel eens maar hij begint het eindelijk te snappen.
wat ik wel vervelend vind is dat als ik net ergens wil snuffelen dat meneer de andere kant op trekt. Hij trekt natas nog eens uit elkaar !! Gelukkig treedt vrouwtje er wel tegen op dat hij ook zijn gemak moet houden.
Ze heeft hem van de week overdag een keer losgedaan. En zei op hoop van zegen. Kwam er net een andere hond aan. Owjee zei natas hij is zwart en hoop dat het goed gaat.

Maar was niks aan de hand alleen op een gegeven moment werden de heren beide dominant…zucht en Binky die op een of andere manier niet naar zijn naam luisterd.kon ze dus gaan op halen. Abby stond er ook met haar wijsneus tussen. haha ik liep gewoon lekker rustig bij vrouwtje, nu kan ik ook niet los, maar daar heb ik het zelf naar gemaakt. Ik mag wel heel vaak aan de lange riem. En dan rent ze zo wel even met me. Dus aandacht genoeg hoor, en vind het ook niet erg want ik mag ook gewoon snuffelen als ik dat wil. Maar ja om het even verder af te maken, Natas ging dus binky maar ophalen en heeft hem toen aan de riem gedaan, Als jij niet luisterd dan ga je maar vast.
Ze heeft zaterdag het weer geprobeerd toen de baas thuis was. Ze zei ga je met me mee de honden uitlaten ? nee zei hij geen zin. O nou let jij maar even op de dames ga ik eerst even alleen met Bink en dan neem ik de dames ook beide apart mee. Als de baas thuis is doet ze dat wel vaker.

Nou dacht ze van nu kan ik bink wel weer even los doen,want de baas als hij thuis is dan neemt hij ons savonds ook wel eens mee en dan mag abby en hij samen los. Maar moet zeggen dat hij dan ook niet naar zijn naam luisterd hoor.maar hij komt wel. En vrouwtje deed hem dus zaterdag los en hij helemaal wild en rennen, Weer niet naar zijn naam luisteren maar ze krijgt hem wel terug. Hoe ja dan commando maar wat anders brengen. waarom hij niet op zijn naam reageert is ons nog niet helemaal duidelijk. Vrouwtje is hem aan het leren om hem naar zijn naam te laten luisteren, maar ze had er al over misschien moet hij maar een andere naam dan. kijken wat hij leuker vind haha. maar ze probeerd het eerst gewoon met Binky. de baas moet ik altijd om lachen die zegt heel vaak pinky, hoor je vrouwtje weer ja hij heet binky hoor. hahahaha, o ja zeg het weer verkeerd.

Van de week is Natas heel erg boos op meneer geworden, zo niet te zuinig ! Hij lag steeds te zeuren en zo. Ze had hem al paar keer gewaarschuwd maar niet luisteren, en hij wil gewoon aandacht, Dus zij er heen en wou hem er even goed op aanspreken. Ze deed hem niks had hem alleen in het nekval beet en vertelde hem heel duidelijk dat het zo genoeg was. Wow Binky zou haar zo bijten zeg ! Ja en dat moet je bij vrouwtje niet doen, die bijt terug. Heb haar het eerder zien doen. Maar dat deed ze niet ze werd heel erg boos op hem en hij moest voor straf in de mand en mocht er niet eerder uit dan dat zij dat zei.
Zo wat was Natas boos op hem. Ik zei nog even stiekum van haha lekker puh dat heb je er nu van.
Abby die daar dus totaal niet tegen kan. zat gelijk stijf tegen Natas aan en klom op haar schoot. hahaha zenuwpees. (ja nou ik kan er gewoon niet tegen…vind het niet leuk als vrouwtje moet brommen)

Maar ik zie dat er al weer best veel staat ja als we eenmaal bezig zijn met typen dan houden we nooit weer op. maar ja moet voor de volgende keer ook weer wat te vertellen hebben, dus voor nu stop ik er mee. en ga ik eens bij bink boven kijken, want die ligt al weer op bed. Nou veel plezier allemaal en hoop dat jullie het leuk vonden dat ik kwam vertellen.
Zucht het waait en regent hier kan niet naar buiten, nou ja doeiii he.

en moest jullie de groeten doen van Natascha en pootje van Abby en lik van bink. doeiii
liefs Sjenghi

23 maart 2009
22:54
Avatar
shera
Member
Members
Forumberichten: 305
Lid sinds:
10 januari 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

hahaha vind het echt leuke foto. Dat hij ook zo blijft liggen he.
Hier was het vanmorgen even droog en zag het er lekker uit. Maar met dat wij met Raya het bos in liepen begon het dus te regenen [Beeld niet gevonden]
En tot nu toe niet meer droog geweest.

Groetjes Marianne

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam
Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 185
Nu on-line:
Gast(en) 55
Nu op deze pagina:
1 Gast(en)
Top-schrijvers:
Anonymous: 5792
Doggiewomen: 3186
Doggiewoman: 2638
akita: 2290
bubbels: 1638
daanentous: 1557
angel: 1494
aimee: 1228
granny: 1158
dox ar us: 1053
Gebruikers statistieken:
Gasten: 5
Leden: 20754
Moderators: 0
Beheerders: 1
Forum stat.:
Groepen: 7
Forums: 39
Onderwerpen: 11131
Berichten: 78860
Nieuwste leden:
Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers, Rene2563
Administratoren: Titatovenaar: 0