hulp nodig | Hondenrassen | Berichten

Avatar

Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —
— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
hulp nodig
22 oktober 2014
03:30
Avatar
Gast
Guests

Ik heb twee honden, 1 uit bulgarije waar hij gepest zou zijn als pup, jonge kinderen gooide eten in het water in de hoop dat hij er achter heen ging, ze steendigen hem ect, iemand die van een organisatie voorbij kwam greep in en nam hem mee naar huis, maar we zoeken nu het ras, nu wij hem ter adoptie hebben, zodat we weten naar welk gewicht hij moet, want door het lekker leven hier is hij iets aangekomen :) , en dan nog een ras uit frankrijk wat een britan epagneul zou zijn, maar als ik dat ras op zoek zie ik nergens mijn hondje, nu kan het dat er nog een ras in zit en ga maar uitzoeken welk ras dit is..maar zou het wel willen weten, wie kan ons helpen met de rassen
2-1A3DA3BF-133043-800-2.jpg

sp_PlupAttachments Attachments
25 oktober 2014
13:30
Avatar
Gast
Guests

De foto is te onduidelijk om het goed te kunnen zien, je vertelt niet hoe groot hij nu is, wat hij weegt en hoe oud hij ongeveer is. (kan jij of je dierenarts aan het gebit zien)
Voor zover ik kan zien zit er iets van een keeshond in. Als hij een straathond was zal hij wel een mix van vele rassen zijn.

26 oktober 2014
15:07
Avatar
Gast
Guests

deze zijn van de witte hond, hij is nu schoft hoogte denk ik 60 centimeter, gewicht rond de 28 kilo,volgens de dierenarts is hij te dik en moet hij afvallen en mag hij 1 maal per dag een half bakje voer in plaats van een heel bakje. en geen snoeperijen meer, nu kreeg hij dat de laatste tijd al minder,alleen bij lopen als we een een eind gaan lopen dan kreeg hij half de weg een koekje en wat te drinken..omdat we dan een uur of twee tot twee en half weg waren, welk ras hij is weet ik niet..hij kwam in bulgarije van de straat af, hij heeft iets weg van een duitse staander hebben we afgelopen week bekeken, omdat we toevallig zo 1 zagen in het bruin..
de foto van de zwarte lukt niet erg op maat te krijgen als ik het verander de pixels naar wat er hier op de site stat geeft hij nog aan te groot te zijn, dus als ik de foto op het goede formaat krijg dan zal ik hem erop zetten, ik hoop dat deze duidelijker zijn, hij is niet zo foto genie, hij draait meestal zijn kont naar de camera..

Snoopy-kijken-bewerkt2.jpgImage Enlarger

Snoopy-middelburg-bewerkt.jpgImage Enlarger

26 oktober 2014
15:11
Avatar
Gast
Guests

oja en hij is volgens de gegevens ong zes jaar nu, hij houd niet zo van spelen, heel af en toe touwtrekken of met een knuffel gek doen.. maar buiten onder het lopen speelt hij helemaal niet en sjokt hij graag naast je mee,wedstrijdje rennen doet hij wel graag, want ik rijd op een scootmobiel mee met de baas en de hond en dan doe ik wel eens een klein stukje wedstrijdje of ik snelller ga dan hij en dan wint hij haha..de zwarte hond becky speelt heel de weg met de bal, gek op tennisballen en gooi je hem weg komt ze hem brengen, ze zwemt heel erg graag, ze zwemt nog in een sloot als ze de kans krijgt, gaat in een regenplas liggen ect..

26 oktober 2014
23:36
Avatar
Gast
Guests

Begrijp ik het goed dat die witte uit Frankrijk komt? Het is in ieder geval een jachthond. Maar er zijn zoveel jachthonden rassen dus zonder stamboom blijft het toch gissen. Of je hond te dik is voel je aan zijn ribben. Als je ze bij lichte druk erop nauwelijks of niet voelt, dan is hij te dik.
Misschien begrijp ik het niet zo goed. Je schrijft dat je 2 honden hebt, één uit Bulgarije, en dan nog een ras uit Frankrijk. En daar plaats je een foto van de zwarte bij. Maar in de vervolg post schrijf je dat de witte uit Bulgarije komt. Hoe zit dat nou? Hij is wel een prachtige hond.

27 oktober 2014
08:26
Avatar
Gast
Guests

ik had miss twee berichten moeten maken, maar ik had twee foto's geupload toen ik het bericht maakte, 1 van de witte 1 van de zwarte, maar de witte komt uit bulgarije van de straat, samen met nog wat pups, zat bij een instantie daar die straathonden opvangen en klaarmaken om bij gezinnen te wonen,zo ook hij..en nee zijn ribben voel ik niet zo goed, dus ik denk dat hij dan toch te dik is, de zwarte dat is de gene die uit frankrijk komt.. en wat een britan apagneul zou zijn, maar als ik op dat ras zoek zijn ze groter dan zij is, zij is een tikkie groter dan een kat, schofthoogte weet ik niet precies bij haar, ong 42 centimeter, als we vanaf haar voorpoot naar rug meten.
Ik zal straks eens even kijken of ik twee berichten kan maken 1 met haar 1 met hem, dan is het duidelijker..

27 oktober 2014
11:38
Avatar
Gast
Guests

Je zwarte hondje lijkt heel erg op Epagneul breton. Plak onderstaande link maar in je browser.
http://dier-en-natuur.infonu.n.....aniel.html

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 12686

Nu on-line: Hondenforum
12685 Gast(en)

Nu op deze pagina: Hondenforum

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 6

Leden: 20791

Moderators: 0

Beheerders: 1

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 78

Onderwerpen: 22268

Berichten: 157725

Nieuwste leden:

Hondenforum, Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers

Administratoren: Hondenforum: 0