Laatste workshop Treibball & Dogdance 2011 staat gepland!! | Hondensporten e.a. | Berichten

Avatar
Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken
Forum bereik


MatchForumoptiesMinimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens
De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
Laatste workshop Treibball & Dogdance 2011 staat gepland!!
29 november 2011
21:16
Avatar
SportDog
New Member
Members
Forumberichten: 2
Lid sinds:
8 augustus 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

De laatste workshop Treibball & DogDance van 2011 staat alweer gepland, namelijk op 18-12-2011. Wij zullen samen met Eline van Oosterom nogmaals deze succesvolle dag organiseren bij de Stoethoeve in Soest, een overdekte locatie!
Mogelijkheden:
Treibball van 10:00 tot 12:30 uur (€35,-)
Treibball van 13:00 tot 15:30 uur (€35,-)
DogDance van 13:00 tot 15:30 uur (€35,-)
Combi workshop Treibball & DogDance 10:00 uur tot 15:30 uur (€60,-)

Inschrijfformulier: http://infosportdog.wufoo.com/forms/tre ... -in-soest/

Wat kunt u verwachten van de workshops??

DogDance:
Eline van Oosterom heeft zelf al veel ervaring in deze tak van hondensport, zo heeft zij ook op het NK DogDance gelopen samen met haar trouwe toller Terra. DogDance, ook wel Canine Freestyle genoemd, is een sport waarbij de trucs en aandacht voor de baas centraal staan.

Er zal deze workshop gestart worden met een uitleg over de DogDance en vervolgens zal verder worden gegaan met de praktijk, de DogDance oefeningen.
Er zullen meerdere oefeningen met de honden door genomen worden, tevens zullen ook kort de onderwerpen timing, beloningen en motivatie behandelt worden. Ook is er de mogelijk om van te voren aan te geven wat je graag zou willen leren zodat daar rekening mee gehouden zal worden.
Tijdens de workshop zal ook ingegaan worden op de motivatie van de hond, kosten voor de workshop zijn €35,-, dit is incl. een handout die u aan het eind van de workshop ontvang. Na deze dag bent u een hoop wijzer over de sport zelf maar ook over de verschillende trucs die u samen met uw viervoeter zal gaan leren op deze dag.

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom! Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Mocht u al meer ervaring hebben in de sport dan is het prettig als u dit aangeeft bij het formulier dan zal hier rekening mee gehouden worden.

Treibball
Marlouke Roos is zeer actief in deze nieuwe hondensport en probeert zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen door het geven van workshops en demonstraties door heel Nederland en België. Zo ook op 18-12-2011 in Soest.

De workshop zal starten met een uitleg over de sport Treibball en hoe er tijdens de workshop gewerkt zal worden, daarna zal gestart worden met de praktijk.
De bazen en honden zullen dan gaan kennis maken met de basiscommando’s van deze sport en er zal uitleg gegeven worden hoe dit uitgebouwd zou kunnen worden. Er zal veel worden ingegaan op de samenwerking tussen baas & hond, doordat er bewegingen aangeleerd zullen worden die een hond niet snel van naturen zal doen (bijv. op 12uur achter een bal gaan zitten), zal er tijdens deze workshop echt samengewerkt gaan worden. Hierdoor zul je de band tussen jou en je hond versterken.
Kosten voor de workshop zijn €35,-, dit is incl. een handout die u aan het einde van de workshop ontvangt. Na deze dag begrijpt u de bedoeling van de sport Treibball en kunt u de basis aanleren aan uw hond.

Alle leeftijden zijn welkom! In verband met de ruimte is deze workshop vooral geschikt voor beginners. Bent u net de stap aan het maken naar 3 ballen? Dan ben u ook van harte welkom deze dag!
Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Mocht u al meer ervaring hebben in de sport dan is het prettig als u dit aangeeft bij het formulier dan zal hier rekening mee gehouden worden.

Wij hopen u te zien op 18-12-2011

http://www.sportdog.nl
Marlouke Roos

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam
Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 23303
Nu on-line: Guido
Gast(en) 2468
Nu op deze pagina: Guido
2468 Gast(en)
Top-schrijvers:
Anonymous: 5792
Doggiewomen: 3186
Doggiewoman: 2638
akita: 2290
bubbels: 1638
daanentous: 1557
angel: 1494
aimee: 1228
granny: 1158
dox ar us: 1053
Gebruikers statistieken:
Gasten: 6
Leden: 20791
Moderators: 0
Beheerders: 1
Forum stat.:
Groepen: 7
Forums: 78
Onderwerpen: 22268
Berichten: 157725
Nieuwste leden:
Hondenforum, Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers
Administratoren: Hondenforum: 0