onderzoek naar angstige honden | Van alles en nog wat over honden... | Berichten

Avatar
Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken
Forum bereik


MatchForumoptiesMinimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens
De forums zijn op dit ogenblik gesloten en zijn alleen voor lezen toegankelijk
sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
onderzoek naar angstige honden
29 september 2014
17:58
Avatar
Gast
Guests

Hallo hondenliefhebbers !!

Voor ons vierdejaars-onderzoek namens de HAS Hogeschool in Den Bosch zijn wij op zoek naar hondeneigenaren die zouden willen participeren!
Heeft uw hond veel last van stress en angst in bepaalde situaties (harde geluiden, vuurwerk, luchtballonnen etc etc)..? Dan zijn wij op zoek naar u en uw trouwe viervoeter!
Tijdens ons onderzoek willen wij het effect testen van PUUR Rust in combinatie met PUUR Nervositeit. Beide zijn homeopathische geneesmiddelen. Het onderzoek zal lopen gedurende één maand, dat heeft te maken met de tijd die volgens de fabrikant nodig is voor het middel effect laat zien. Voor ons onderzoek hoeft u alleen een aantal keer het gedrag van uw hond in ontspannen en angstige toestand te filmen, voor en na het gebruik van de homeopathische middelen. Verder willen we graag wat informatie over het ras, karakter en andere bijzonderheden van uw hond, u dient hierover wat vragenlijsten in te vullen. Wij komen verder niet in aanraking met uw hond!! De middelen zullen gratis worden verstrekt door de fabrikant, en wij hopen met ons onderzoek aan te kunnen tonen dat deze middelen daadwerkelijk een positief effect hebben op de stress die uw hond ondervindt door verschillende oorzaken. Voor ons onderzoek hebben wij 40 honden nodig om het statistisch goed te kunnen onderbouwen. We stellen elke aanmelding dan ook zéér op prijs!! Schroom niet dit verder te delen met vrienden/kennissen; hoe meer deelnemers, hoe sterker wij de werking van de middelen kunnen aantonen!

Let op: Homeopathische middelen werken op het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam, ze geven géén risico op nare bijwerkingen, de middelen zijn al een tijdje op de markt en het is volledig veilig deze te geven aan uw hond!!

Wij werken voor ons onderzoek samen met homeopathisch dierenarts E.C. van der Waa, en NML Health.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: RL.dgouw@student.has.nl.

Hartelijk bedankt, wij zien uit naar uw mail!!

Vriendelijke groeten,

Roos de Gouw,
Lotte van den Akker,
Annelieke Schoonderwoerd

4 oktober 2014
14:49
Avatar
Gast
Guests

Mijn hond is geen proef-konijn.